A Spirituális Tisztánlátás és a Jövőbelátás

Információk és hírlevelek

 

 

A hírleveleim tartalmazzák azt az ismeretanyagot, amelyek a Tisztánlátással, és a Spirituális Titok feltárásával foglalkoznak.
Ezen írásokat egyenlőre csak a feliratkozóknak biztosítom.

Nézetem és a lehívott Információ is azt erősíti meg, hogy akit érdekel ennek a tudásnak a megtalálása, az lépjen is ezért.

Úgy időzítem a hírleveleket, hogy időt hagyjak a gyakorlásra és az átrágásukra. Én is sokat gondolkodom írott és megtapasztalt információkon a mai napig. Ha rázúdítanék egyszerre mindent az érdeklődőkre, nem lenne átlátható a gyakorlatban.
Azért, hogy megértsék az emberek az információ lehívás mikéntjét, meg kell mutatnom először a gondolkodást is mellé!

 

 


 

A regisztrációt követően egy visszapattanó e-mail érkezik a postaládádba, amelyben van egy visszaigazoló link. Ezt a linket aktiváld: ez szükséges ahhoz, hogy megkapd ezek után a hírleveleimet.

Figyelmeztetés! Többen jelezték, hogy bizonyos e-mail szolgáltatóknál nem kaptak meg néhány levelet. NEM AJÁNLOTT LEVELEZŐ A citromail.hu, vipmail.hu, indamail.hu végződésűek, MERT RENGETEG LEVELET NEM ENGED ÁT A RENDSZERÉN - SPAM-NEK "ISMERI" FEL -. Lehetséges, hogy másoktól kapott mailt is megsemmisített már, és Te nem is tudtál róla!

_________________________________

 

1.) Feliratkozáskor megjelenik egy ilyen üzenet:

 

 

 

Kérem, nézze meg a postaládáját!

Pár pillanattal ezelőtt küldtünk Önnek egy email-t azzal a kéréssel, hogy
igazolja vissza feliratkozási szándékát.
Ennek hamarosan meg kell érkeznie az Ön által megadott email-címre.

FONTOS!

Hogy ténylegesen felkerüljön a levelezési listánkra,
és megkapja az Önnek szóló leveleinket,
kattintania kell a kapott email-ben található linken.
Ha ezt elmulasztja, akkor nem kerül fel a listára.

Ezzel azt kívánjuk biztosítani, hogy feliratkozása minden kétséget kizáróan Öntől származzon. Előfordulhat ugyanis, hogy másvalaki élt vissza az Ön email-címével, ami mindkettőnknek kellemetlenségeket okozhat.

Ha látszólag sikeres feliratkozás után huzamosabb ideig nem kap tőlünk levelet, akkor az valószínűleg valamilyen SPAM-szűrőn akad fenn, ami alapvetően az Ön levelező-szerverének vagy postafiókjának a beállításán múlik. Az ilyen helyzeteket Ön vagy a szolgáltatója tudja orvosolni, pl. úgy, hogy a szűrő küszöbszintjét alacsonyabbra állítja, vagy pedig azzal, hogy email-címünket felveszi az engedélyezett partnerek listájára.

Köszönöm, hogy feliratkozott!

 

Ezek után, ha nem kapsz megerősítő e-mailt a postaládádba, biztos lehetsz abban, hogy a SPAM szűrő rosszul, vagy az e-mail címed csak kiküldésre van beállítva, tehát nem fogad leveleket!

Megoldás: 1.) beállítod a leveleződet vagy szólsz a redszergazdának, 2.) másik e-mailt választasz.

 

2.) A beérkezett e-mailbe ezt olvashatod, itt kell megerősíteni a feliratkozási szándékod. Tehát a Feliratkozás megerősítése:

 

Üdvözlöm, kedves XY!

 

és köszönöm, hogy jelentkezett a(z) [Tisztánlátás-Titkok] nevű levelezési listánkra. Kérem, hogy az alábbi linken való egyszeri kattintással erősítse meg feliratkozási szándékát:

http://tisztanlatastitkok.com/tlt_d/yourimail/subscribe.php?i=369&c=1sqKj2

 

Ha ez valami oknál fogva Önnél nem működik (vagyis a kattintás hatástalan, mert pl. a levelezőprogram két sorra töri a linket), akkor a teljes linket - tehát a http-vel kezdődően a végéig - másolja be a böngészője (FireFox, Internet Explorer, ...) címsorába, és üssön Entert.

 

Ha a megerősítés sikeres, arról emailben értesítjük. Ha az értesítést egy napon belül nem kapja meg, akkor ismételje meg a fentieket.

Ha egy héten belül nem kapjuk meg a megerősítést, akkor adatait töröljük.

Ha semmiképp sem boldogul a feliratkozással, akkor küldjön egy emailt, és kézzel felveszem a listára!

 

Üdvözlettel:

mijo@tisztanlatastitkok.com

 

 

3.) Aktiválás után:

 

Gratulálunk, a feliratkozás sikerült!

Köszönjük!

Feliratkozását sikeresen visszaigazolta, és email-címét felvettük a 'Tisztánlátás-Titkok' nevű levelezési listánkra.

 

Köszönjük, hogy feliratkozott!

http://tisztanlatastitkok.com

 


 

4.) Feliratkozás OK:

 

Üdvözlöm, kedves XY!

 

Sikeresen feliratkozott a(z) [Tisztánlátás-Titkok] nevű listára. Az adatmódosításhoz szükséges jelszava, amit célszerű jól megjegyeznie:

RH-PAc

Ha nem kapná meg leveleinket, akkor mindenekelőtt ellenőrizze levelezőrendszere beállításait. Legtöbbször az történik, hogy az Internet-szolgáltató vagy a levelezőprogram indokolatlanul levélszemétnek (spam-nak) nézi, és letiltja vagy törli a leveleket.

Ha ez ügyben segítségre van szüksége, lépjen kapcsolatba Internet-szolgáltatójával, vagy kérjen meg valakit, hogy segítsen. Szükség esetén tőlünk is bármikor kérheti az üzenetek újraküldését.

 

Üdvözlettel:

Mijo
mijo@tisztanlatastitkok.com
 

 

Vissza

 

_____________________________________________________________________________
Nem minden tartalmat osztok meg a nagyközönséggel. Ezek egymásra épülõ anyagok, amelyek a Tisztánlátással, és a Spirituális Titok feltárásával foglalkoznak. Úgy idõzítem a hírleveleket, hogy idõt hagyjak az értelmezésre és a gyakorlásra. A levelezõ biztosítja ezt az átmeneti idõt.
Ahhoz, hogy az életben alkalmazni lehessen bármely spirituális gyakorlatot és tanítást, elõször a gondolkodást kell elsajátítani. Ebben nyújtok segítséget.

Üdv: Mijo

A lenti űrlapot kitöltve feliratkozhatsz a tájékoztató levélsorozatomra.

Vezetéknév *
Keresztnév *
Email *
 

 

Tartalom megosztás

Tartalom átvétel

Stat

eXTReMe Tracker

 

Clicky